Usi de garaj sectionale

Usile de garaj sectionale sunt realizate pentru a fi folosite de catre cei care apreciaza calitatea, estetica si, mai presus de toate, siguranta.

Usile sectionale de garaj sunt montate direct in spatele golului. Initial, sunt actionate vertical iar dupa deschiderea usii sunt pozitionate sub tavan, paralel cu podeaua. Aceste solutii fac posibile parcarea vehiculului in fata garajului, utilizarea intregului spatiu din garaj, montarea usilor la garaje neconventionale.

Caracteristici:

Panou tip sandwich anticoroziv Izolatie cu spuma poliuretanica
Cabluri de tractiune din otel galvanizat
Sistem de rulare pe role cu rulmenti
Etansare prin garnituri la conturul usii
Izolare termica si acustica
Intrerupator supra-sarcina
Incuietoare cilindrica cu tija cu caneluri
Siguranta impotriva accidentarilor
Fotocelule

Avantaje:

Usile de garaj sectionale au fost concepute din dorinta de a oferi in primul rand calitate si siguranta maxima. Ca si usile de garaj tip rulou , usile de garaj sectionale prezinta mai multe avantaje care fac produsul sofisticat si in acelasi timp usor de utilizat. Pe langa faptul ca ofera un aspect elegant casei, usile de garaj sectionale reprezinta o buna izolatie termica si acustica. Materialul trainic din care sunt realizate permit o utilizare intensiva. Usile de garaj isi pastreaza acelasi aspect "ca nou" chiar si dupa nenumarate curatari, fiind foarte rezistente la zgarieturi sau alti factori ai naturii.

Actionare:

- manuala cu arc elicoloidal
- electrica cu telecomanda
Sistemele de rulare sunt realizate din otel zincat si role cu rulmenti.
Varianta electrica a usii de garaj automata este prevazuta cu trecere pe modul manual in cazul unor probleme de natura electrica.

Nuante standard:

Termopane Mures - Stejar InchisTermopane Mures - Stejar AuriuTermopane Mures - NucTermopane Mures - Mahon