Rulouri exterioare (jaluzele)

Confectionate din aluminiu, rulourile exterioare sunt dotate cu sistem de actionare manuala sau automat, cu telecomanda.

Disponibile intr-o gama variata de culori, rulourile exterioare din aluminiu pot fi cu carcasa patrata sau rotunda.In cazul rulourilor cu carcasa rotunda, pe ghidaje este aplicat un profil rotunjit cu rol estetic. Avand un inalt grad de finisare, rulourile exterioare au constituit dintotdeauna combinatia perfecta intre util si estetic.

Caracteristici:

Simple sau cu plasa antiinsecte incorporata
Profile din aluminiu 37 x 8.5mm
Umplutura cu spuma poliuretanica fara CFC
Sisteme de ghidaje din aluminiu
Izolare termica si acustica
Optional: sistem de atenuare a socului in cazul scaparii din mana a plasei antiinsecte

Avantaje:

Elegante si utile, rulourile exterioare din aluminiu au lamelele umplute cu spuma poliuretanica, fapt care realizeaza o buna izolare termica si fonica. Ele pot fi dotate cu yala sau cu sistem de autoblocare, sporindu-se, astfel, protectia antiefractie. La cerere, ruloul poate avea actionare manuala sau un motor cu telecomanda. Rulourile exterioare din aluminiu pot fi simple sau cu plase antiinsecte incorporata. Motorizarea se executa doar pentru rulou, plasa fiind actionata manual. Alexiana Group este producator direct si distribuitor de rulouri exterioare, astfel ca preturile se afla printre cele mai bune din tara.

Actionare:

» manuala
» electrica
Standard: snur alb sau maro.
Optional: banda (panglica) alba sau maro.
Optional: actionare prin tensionare cu arc si zavor recomandat pentru spatiile comerciale.

Nuante standard:

Termopane Mures - Stejar InchisTermopane Mures - Stejar AuriuTermopane Mures - NucTermopane Mures - Mahon